Ik 3 fasen

HET 3-FASEN RESET PROGRAMMA
Heb je last van een droge, doffe of juist een vette huid? Of ben je de 30 gepasseerd en heb je ineens weer last van acne?
Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Wij werken daarom volgens het unieke Fasen Reset programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. Wij begeleiden je graag in 3 fasen naar maximale huidverbetering!

FASE 1
Reset your skin
Ook al lijkt de huid nog zo gezond, toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora. Tijdens Fase 1, de unieke Reset fase, wordt je huid weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.

FASE 2
Let’s repair
In Fase 2 gaan we je huid herstellen. We bouwen het conditieniveau van je huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen de huidconditie optimaliseren en de huid van ook van binnenuit te verzorgen

FASE 3
Renewed effects
In Fase 3 zal je merkbare resultaten zien doordat huidproblemen en huidwensen doelgericht worden aangepakt. We gaan aan de slag met hoog geconcentreerde krachtige serums.