Dr. Platon Cold Plasma

Wat is Cold Plasma?
Cold Plasma is een compleet nieuwe techniek voor huidverbetering en werkt op het gebied van anti-aging en huidproblemen zoals acne, rosacea/couperose, psoriasis en eczeem.

Dr. Platon is een Amerikaans goedgekeurd apparaat en goedgekeurd in de EU.
Het plasma is niet-thermisch, wat betekent dat het de huid niet verbrandt of beschadigt, en heeft een temperatuur van 35-40 °C, wat comfortabel en veilig is voor de huid.

Wat doet Dr. Platon Cold Plasma voor de huid?
Tijdens een behandeling wordt de huid gesteriliseerd. Bacteriën, schimmels en schadelijke micro-organismen – die irritaties of huidontstekingen als acne en rosacea veroorzaken – worden gedood. Tevens vindt er regeneratie in de huid plaats. Cold Plasma stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze bestanddelen zijn van essentieel belang voor de elasticiteit, stevigheid en hydratatie van de huid. Cold Plasma bevordert ook wondgenezing, littekenvermindering en huidverjonging. Ook zorgt Cold Plasma voor oxidatie, wat betekent dat de zuurstoftoevoer naar de basaalcellen wordt verhoogd, waardoor het huidmetabolisme omhooggaat, ontgifting plaatsvindt en de afweer van de huid verbetert. Cold Plasma vermindert ook de overproductie van melanine in de huid, wat de oorzaak is van pigmentvlekken, donkere vlekken en een onregelmatige huidskleur en teint.

Hoe ziet de behandeling eruit?
Zoals voor elke behandeling bekijk ik jouw huidconditie en bespreken we jouw huidwensen. Los van welke behandeling je ook kiest, de behandeling met het Dr Platon apparaat is een versterking van de gekozen behandeling. Je kunt daarbij kiezen voor huidverjonging, vermindering van rosacea, vermindering van acné, huidhydratatie. Het gebruik van Dr. Platon intensiveert de werking van de gebruikte producten en de behandelmethode.

Het beste resultaat wordt bereikt als je eerst voor een kuur van 4-wekelijkse behandelingen kiest (dus 4 weken achter elkaar).

Daarna kun je de behandeling iedere 6 weken herhalen voor blijvend resultaat. Ook adviseer ik je graag welke producten je voor thuisbehandeling het beste kunt gebruiken.

De kosten van de Dr. Platon behandeling is €41,-

Kies je een gezichtsbehandeling en wil je Dr. Platon Cold Plasma toevoegen aan jouw gekozen behandeling dan zijn de kosten € 30,- (ongeveer 15 minuten).

 

Een paar voorbeelden van voor/na foto’s van Dr. Platon Cold Plasma behandelingen bij huidverjonging, acne, eczeem en couperose/rosacea.